Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

 
CILËSI GJERMANE ME 15 VITE GARANCION

SCHIEBETÜR DHE HEBESCHIEBETÜR

Module në një dimension të ri

Sistemi modular ofron një risi në këtë segment. Nga një sistem mund të prodhohen tri produkte të ndryshme duke marr parasysh vetitë termoizoluese. Nga kërkesat minimale për izolim termik të pronës deri në zgjidhjen pasive në shtëpi. Pavarsisht nga cili produkt ju zgjidhni, ajo i përshtatet me Aluplast optik gjithmonë edhe për të ardhmën – sistem për një pamje të mrekullueshme në hapsirat banuese.

Kombinime elegante të brendshme dhe të jashtme

Lejoni diellin të hyjë në shtëpinë tuaj ! Dhoma të mbushyra me dritë si dhe pamje të bukur të natyrës, mundet vetem sistemi i ri i deres reshitese 85 mm, me nje hapje te madhe. Posaqërisht per pasazhe te tarracave, balkone dhe kopshte. Edhe me nje madhesi prej 6,50 m x 2,80 m ajo mundeson nje hapje dhe mbyllje shume te lehte pa perdorur fuqi trupore. Gjithashtu ka edhe nje perparesi qe ajo ka nje funksion qe nuk perdore hapesire: Krahu hapet paralel me xhamin, keshtu qe nuk merre vend nga hapsira e juaj. Rezultati: Nje konzept i mrekullueshem per nje cilesi te larte te jeteses.

Në sajë të izolimit termik ideal redukton shpenzimet për ngrohje

HST 85mm është në dispozicion në tri versione të ndryshme: Nga versionit themelor që i plotëson të gjitha kërkesat per kursim te energjisë, versioni standard me nje termoizolim shtese deri në versionin premium me vlera të shkëlqyera termoizoluese për standardin e shtëpise tuaj.

Pamje e perkryer

Zgjidhni nga ngjyrat dhe dekoret e shumta, një dizajn qe përputhet me shtëpinë tuaj dhe krijojeni keshtu nje vendbanim qe ju mund te ndjeheni rehat.

Teknologji e shquar:

Vlerat e testuara kunder motit, sigurise kunder vjedhjeve dhe nje izolim nga zhurma si edhe nje ndertim maksimal – i veqant ne fushen e dyerve reshqitese!

Perfitimet / Detajet Teknike

  • Veti të permiresuara Izoluese
  • E mundur te arrihet edhe Uf deri në 0.95 W / m² K
  • E mundshme edhe IFT
  • Optimale per nje xham te trefisht
  • Prag dhe rrëshqitëse me shina të aluminit ose GRP varësisht prej modulit
  • Tashësi të xhamit dhe mbushjes deri në 51 mm
  • Mbyllja e integruar rrit cilësinë e derës
  • Në dispozicion janë edhe variacione të shumta të dekorit dhe ngjyrave
  • Në dispozicion edhe me mbështjelles alumini aluskin®