Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

Derë e hyrjes 85 mm IDEAL 7000

Me sistemin e ri të dyerve ALUPLAST ju jeni më të sigurt ku kombinohet estetika me zhurmën, mbrojtja nga erozioni apo thyerjet.

Përparsitë:

Dhoma të mëdha çeliku për stabilitet më të lartë me opsion për shkumë (teknologjia shkuma brenda)
Qelqi dhe mbushje me trashësi deri në 50mm, e mundur
Izolim termik I shquar me një vlerë prej U ғ1.2w / m² K
Shfaqje filigran profili në një krah – gjerësia e dukshme e vetëm 116mm
Koncept I optimizuar dhe ndalon përdorimin e guarnicionit në kuadër të anës vertikale
Pajisje të reja për 16mm dhe 24mm me versionet forend
Sistemi guarnicionit mundëson përdorimin masiv dhe në fuqinë e mbylljes.
Përdorimi i opsioneve nga qelqi në kuadër të ditareve me kanata.
Pjesë anësore të derës janë elemente të forta gjithashtu e lehtë për të prodhuar.

IDEAL 8000®

85mm Thellësi – energji dhe vizualisht në nivelin më të lartë /p>

IDEAL 8000 është një sistem profili me një thellësi prej 85mm. Nëpërmjet ndërveprimit të thellësive të mëdha të ndërtimit, është krijuar me një strukture të sistemit të dritareve që është edhe energjik dhe vizualisht në nivelin më të lartë. Thellësia e madhe e përgjithshme dhe teknologji 6-dhoma ofrojnë izolim optimal termik dhe qetësi në katër muret e tua. • Me trashësi te xhamave deri në 59mm është e mundur të arrihet Uw prej 0,67 W/m²K • Profili me 6-dhoma • Sistem te gominave qendrore (dihtung) me tre nivele te dihtungave • Dizajn delikate i profilit klasik • Perforcueset e celikut ju sigurojne nje stabilitet edhe ne dritaret me madhesi me te madhe • Tek varianta e siperfaqes se rrafshet eshte e mundur nje trashesi e xhamit deri ne 51 mm • Ne disposicion ne gjyra dhe dekore te ndryshme (edhe sistemi i dihtungut)

IDEAL 5000®

70mm thellësi bazë me veti të shkëlqyera izolues

IVeti të shkëlqyera izolues të IDEAL 5000 japin rehati të klasit të parë. Sistemet e profilit të kualitetit të lartë nga ALUPLAST ofrojnë mbrojtje të përkryer kundër vjedhjes dhe sigurisë të rehatshme.
• Vetitë termoizoluese te kombinimve standarde Uf – Vlera = 1.1 W / m² K (me celik)
• Lustrim i trashësi deri në 41 mm
• Izolim të tingullit deri në 47 dB ( deri në klasë V )
• Design i dyfisht ne krahe
• Llajsne dekoruese per sferen e mbrendshme
• Kullimi i padukshem i ujit eshte i mundur
• Duke përdorur pajisje të duhura të sigurisë garanton mbrojtje optimale kundër vjedhjeve
• Sistemi pesefushore
• Sistemi i mesem te dichtungut ne shume ngjyra dhe dekore ne dispozicion

TRC Ecotherm dhe TRC Ecosol që të dyja

• Prodhohet me futjen e metalit/oksideve të metalit shumështresor në xhamin e pezullt përmes
“teknologjisë vakumuse jonizuese me magnetizim të zgjeruar”.
• Prodhohet në përputhje me Xhamin në Ndertimtari EN 1096 – Xhami i mbeshtjellë.
• Ka një dukje natyrale të afërt me xhamin e pastër.
• Redukton transmetimin e UV e cila shkakton venitjen e tekstilit.
• Duhet të jetë i përfshirë në njësine e xhamit të izoluar.

Perfitimet / Detajet Teknike
• Veti të permiresuara Izoluese
• E mundur te arrihet edhe Uf deri në 0.95 W / m² K
• E mundshme edhe IFT
• Optimale per nje xham te trefisht
• Prag dhe rrëshqitëse me shina të aluminit ose GRP varësisht prej modulit
• Tashësi të xhamit dhe mbushjes deri në 51 mm
• Mbyllja e integruar rrit cilësinë e derës
• Në dispozicion janë edhe variacione të shumta të dekorit dhe ngjyrave • Në dispozicion edhe me mbështjelles alumini aluskin®