Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

 

ROLETAT TË JASHTME

ROLETAT TË JASHTME - ZHALOZI - RRJETA TË MIZAVE

Montim i lehtë dhe ekonomik

  • I tërë sistemi është i bërë nga alumini
  • Sistemi i montuar paraprakisht është i bërë që të integrohet në dritaren tashmë të monuar.
  • 6 lartësi të ndryshme të kutive ofrojnë mundësi për dimensioned me porosi të dritareve.
  • Në dispozicion në ngjyra nga RAL të llojeve të panumërta
  • Rrjeta e cilesisë së larte kunder insekteve mund te integrohet në kuti.

Cilësi e lartë me standarde Zvicërane.

Këto roleta bëjnë parandalimin e dritës së diellit para se të depërtojë në dhomë duke mundësuar rregullimin e vazhdueshëm të dritës dhe ofrojnë freski për dhomë.

Zhalozi Raffstore Z 90

Mund të funksionojnë me hapje mekanike me shkop, dhe hapje elektrike me motor, varësisht nga kerkesa e klientit.

RRJETA ME HAPJE NË RESHQITJE DHE NË NGRITJE

  • Rrjeta do të mundësojë ajrosjen e ambijentit duke mbajtur insektet jashtë.
  • Mund të përdoret për hotele, spitale, institutucione arsimore, vila, apartamane apo për qëllime industriale.
  • Janë lehtësisht të pastrueshme, të qëndrueshme, nuk ndryshken dhe kanë jetëgjatësi të madhe.

KOMFORT

STANDARD