Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

 

Contact Page

Na gjeni në Google Maps

Na shkruani

Për çfardo që keni nevojë`ju lutem na shkruani duke plotësuar këtë formë:

  Address:

  Rr. William Walker
  20000 Prizren,
  Kosovo

  Phones

  Kosovë: +383 48 280 280
  Germani +49 15 730 494 129

  Emails:

  info@sharriplast.com info@sharriplast.eu

  Live chat

  Nëse keni ndonje pyetje na shkruani ne FB messenger: