Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

 

ROLETAT SIPËR DRITAREVE

SISTEMI I ROLETAVE ME IZOLIM VETËM NGA ANA JASHTME

KAPAKË NGA ALUMINI

Standarde – me rrjetë të mizave

 • Montim i lehtë dhe ekonomik
 • Vlerta te larta te termoizolimit për shkak të materialeve të shkëlqyera izoluese
 • Kutia e roletnave nga nje PVC e kualitetit të lartë • Qasje e lehtë e tërë mekanizmit falë hapjes për mirëmbajtje nga ana e brendëshme
 • Në dispozicion në paramasa si dhe me sistemin e prerjes me porosi
 • Posaqërisht e përshtatshme per ndërtimet e reja
 • 3 lartësi të ndryshme të kutive për dimenzionet e dritareve me porosi • Në dispozicion me lloje të panumërta dizajni
 • PVC e rrezistueshme ndaj dritës dhe motit dhe e lehtë për mirëmbajtje
 • Motori dhe mekanizmi mund të shtrëngohen pa ngjitje termale
 • Mund te integrohet edhe rrjeta me cilesi te larte kunder insekteve

SISTEMI I ROLETAVE ME IZOLIM NGA ANA E BRENDËSHME DHE JASHTME

 • Montim i lehtë dhe ekonomik
 • Vlera te larta te termoizolimit për shkak të materialeve të shkëlqyera izoluese
 • Kutia e roletnave nga nje PVC e kualitetit të lartë
 • Qasje e lehtë e tërë mekanizmit falë hapjes për mirëmbajtje nga ana e poshtme
 • Kutia e rroletnave mund të përshtatet në trashësinë e murit.
 • Në dispozicion në paramasa si dhe me sistemin e prerjes me porosi
 • Posaqërisht e përshtatshme per ndërtimet e reja
 • 3 lartësi të ndryshme të kutive për dimenzionet e dritareve me porosi
 • Në dispozicion me lloje të panumërta dizajni
 • PVC e rrezistueshme ndaj dritës dhe motit dhe e lehtë për mirëmbajtje
 • Motori dhe mekanizmi mund të shtrëngohen pa ngjitje termale
 • Mund te integrohet edhe rrjeta me cilesi te larte kunder insekteve