Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

 
CILËSI GJERMANE ME 15 VITE GARANCION

DRITARE

 IDEAL 5000®

70mm thellësi bazë me veti të shkëlqyera izolues

Veti të shkëlqyera izolues të IDEAL 5000 japin rehati të klasit të parë. Sistemet e profilit të kualitetit të lartë nga ALUPLAST ofrojnë mbrojtje të përkryer kundër vjedhjes dhe sigurisë të rehatshme. • Vetitë termoizoluese te kombinimve standarde Uf – Vlera = 1.1 W / m² K (me celik) • Lustrim i trashësi deri në 41 mm • Izolim të tingullit deri në 47 dB ( deri në klasë V ) • Design i dyfisht ne krahe • Llajsne dekoruese per sferen e mbrendshme • Kullimi i padukshem i ujit eshte i mundur • Duke përdorur pajisje të duhura të sigurisë garanton mbrojtje optimale kundër vjedhjeve • Sistemi pesefushore • Sistemi i mesem te dichtungut ne shume ngjyra dhe dekore ne dispozicion

 IDEAL 8000®

85mm thellësi – energji dhe vizualisht në nivelin më të lartë

IDEAL 8000 është një sistem profili me një thellësi prej 85mm. Nëpërmjet ndërveprimit të thellësive të mëdha të ndërtimit, është krijuar me një strukture të sistemit të dritareve që është edhe energjik dhe vizualisht në nivelin më të lartë. Thellësia e madhe e përgjithshme dhe teknologji 6-dhoma ofrojnë izolim optimal termik dhe qetësi në katër muret e tua. • Me trashësi te xhamave deri në 59mm është e mundur të arrihet Uw prej 0,67 W/m²K • Profili me 6-dhoma • Sistem te gominave qendrore (dihtung) me tre nivele te dihtungave • Dizajn delikate i profilit klasik • Perforcueset e celikut ju sigurojne nje stabilitet edhe ne dritaret me madhesi me te madhe • Tek varianta e siperfaqes se rrafshet eshte e mundur nje trashesi e xhamit deri ne 51 mm • Ne disposicion ne gjyra dhe dekore te ndryshme (edhe sistemi i dihtungut)