Sharri Plast & Glass është themeluar në vitin 2001 në Buzez të Dragashit nën udhëheqjen e pronarëve “Vëllezërit Jusufi” me një kapacitet të vogel prodhimi dhe me një fuqi punëtore deri në 3 punetorë. Besimi i fituar tek klientët dhe puna e pa rreshtur në drejtim të përmbushjes së kërshërive të klientëve ndikoi edhe në zgjerimin e prodhimtarisë dhe fuqisë punëtore.

Team

Annie Bullock

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.

Erick R. Griffin

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.

Federico J. Hickman

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.

Annie Bullock

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.

Erick R. Griffin

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.

Federico J. Hickman

Founderpericl

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei.