Mire se erdhet ne Sharri Plast & Glass
Dyer me Panela Dekorativ

Read more...
 
Rreth nesh

Në këtë faqe në të ardhmen do të gjeni informacione të bollshme për ndërmarrjen tonësi dhe për prodhimet tona, Kualitetin do t’ua dëshmojmë me referencat të cilat na prezentojnë në vend dhe më gjerë

Perpunim termik i xhamit ne forma dhe dimenzione te ndryshme me ngjyra nga me te llojllojshmet.

Ne jemi nje ndermarrje me pervoje te gjate ne perpunimin e PVC, Aluminit dhe Xhamit.

 

 

 

Read more...
 
Kapaka te dritareve

Read more...
 
SEFA-laminat

Fasada Alumin-Xham

Read more...
 

Perpunim i XHamit

Read more...
 

Visitors Counter

49809
TodayToday20
YesterdayYesterday49
This WeekThis Week120
This MonthThis Month1029
All DaysAll Days49809
Statistik created: 2014-04-23T08:20:59-05:00

Who's Online

We have 1 guest online